no title

bok


BOKSTUDIO er forlaget drevet av Kristin Bae Mysen som både skriver og utgir egne bøker.
Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg, send en e-post til myhomeandstudio@gmail.com.


Kr. 249,-  Porto kommer i tillegg  Foreløpig utsolgt fra forlag

NOK. 289,- (EURO 34)

“Blå hester i Guds hage – om å være til stede i eget liv” er tilbake på markedet i 3. opplag. Dette er en bok med stor nytteverdi fordi den viser hvordan vi kan leve en rikere hverdag med enkle midler. Og at når vi klarer å være helt til stede i det vi tenker, føler og gjør, får livet en større dimensjon. Daglige refleksjoner inspirerer til å ta vare på seg selv slik at en lettere kan ta vare på andre. Boken oppfordrer til å kjenne etter om en er der en ønsker å være, eller om tiden er moden for forandring. Tekstene tilbyr hjelp til å gi slipp på negative tankemønstre, redselen for å bli gammel og angsten for å dø. “Blå hester i Guds hage – om å være til stede i eget liv” inviterer til sansing, nytelse og verdsetting av det livet vi har rundt oss. Og ikke minst inspirerer den til å være seg selv, en blå og annerledes hest i Guds hage. To til tre tusen år gamle tekster fungerer som appetittvekkere til hver side. En bok for alle. Innbundet, 180 sider. Delikat design. Format 15,5×18,5 cm.
ISBN 978-82-92-24601-6

“Stor visdom mellom permene. Det er rett og slett en bok om hvordan få et rikere liv ved å finne skattene som ligger så nær oss” –Magasinet Det Gode Liv

“En vakker bok som inspirerer til å ta vare på seg selv.” –Utdanning


Kr. 249,-  Porto kommer i tillegg  Foreløpig utsolgt fra forlag

NOK. 198,- (EURO 23)

Barndomsliv på Vinstra” Med denne boka inviterer forfatteren leseren med på en interessant og ikke minst underholdende reise gjennom en bit av Norges kulturhistorie. Den omhandler en barndomstid på 1940- og 50 – tallet med beskrivelser og bilder fra et bygde- og hjemmemiljø på Vinstra i Gudbrandsdalen. Her er vennskap og lek, skole og fritid – og ikke minst noen glimt fra den spesielle epoken under krigsårene. Ruth Sønsterud Mysen deler raust med seg av minner, mye kjært – noe sårt fra en tid som var svært annerledes enn i dag. Hun skriver personlig om en barndom i trange kår, men som også var preget av glede og frodighet.

Innbundet, 160 sider. Delikat design. Format 15,5×18,5 cm.
ISBN 978-82-92246 -02-3


NOK 249,-  Sold out! No return.

Utsolgt fra forlag. white

“Foreldretanker” er en diktantologi om barn fra de er nyfødte til de er voksne. Det er 36 norske lyrikere representert i antologien, med unntak av danske Tove Ditlevsen. Spennvidden er stor fra folkekjære klassikere som Halldis Moren Vesaas , André Bjerke, Inger Hagerup til de mer moderne som Annie Riis, Gro Dahle, Kolbein Falkeid og Stein Mehren for å nevne noen. Diktene i boken følger alderen kronologisk, er inndelt i kapitler, og gjenspeiler den fysiske, psykiske og sosiale utviklingen barn gjennomgår på de forskjellige stadiene i livet, og ikke minst de sterke følelsene som fremkalles hos oss voksne som har et forhold til dem. “Foreldretanker” egner seg godt som gavebok og oppslagbok til nybakte foreldre, samtidig som den har aktualitet for foreldre og omsorgspersoner i alle faser i livet. Boken inneholder dikt som kan brukes i forbindelse med fødsel, dåp / navnefest, borgelig / kirkelig konfirmasjon, myndighetsalder osv. “Foreldretanker” har aktualitet for fagpersonell som arbeider med barn og unge på skoler og i barnehager. Innbundet og illustrert, 160 sider. Delikat design. Boken er illustrert av Randi Hofseth Kvilaas. Format 17x21cm.
ISBN 82-92246-00-2


yellow

Utsolgt fra forlag.

“Førti uker. En fargerik reise gjennom et svangerskap” er en annerledes ukedagbok for gravide, som gjennom forfatterens egne små dikt, anerkjente visdomsord og fargerike og treffende illustrasjoner, inspirerer den gravide til å gripe fatt i egne refleksjoner og ettertanke. Boken er vakker og fargerik, og har et bokmerke-silkebånd for at brukerne lettere kan holde følge med tidsprogresjonen. Den gir god plass for notater, og har egne sider for nedtegning av drømmer. “Førti uker” er fri for knipeøvelser og bekkenløsning, men full av følelser og med rom for rare tanker. Dette er en bok alle gravid bør unne seg under svangerskapet. Heftet og illustrert i farger, 128 sider. Boken er illustrert av Anne Siri Moe Format 12×21,5 cm
ISBN 978-82-78-86023-6