BLÅ HESTER I GUDS HAGE – OM Å VÆRE TIL STEDE I EGET LIV

Bla-hester

Å FINNE EN GOD HVERDAG

Har ikke livet mer å tilby enn gjerrige dager med små marginer og store krav? Dager hvor jeg slåss med klokka for å rekke alt jeg skal gjøre før sengetid?

Kan det være lov å ønske seg sjenerøse dager med uthvilte smil og bedre tid? Dager som oppleves som mine, fylt med aktivitet, men også pauser og lek.

Selv om svette feriedager er deilige, byr også hverdager opp til dans når jeg husker å leve og ikke bare eksistere. Når jeg setter pris på gledene jeg har rundt meg og godtar at ingen dager er perfekte.

Og når de tunge dagene kommer, vil jeg ta fram den store styrken min, kjempe for livet, og vite at før eller siden går det over.

Som dine dager er, skal din styrke være.    

5. Mosebok 33, 25

Dette var et utdrag fra boken min, og det er veldig hyggelig å kunne informere om at Blå hester er tilbake på markedet igjen i tredje opplag etter ni år borte fra hyllene. I disse årene har det strømmet inn med oppfordringer om å trykke den opp igjen, og jeg har fått høre fine historier om hvor mye boken har betydd for mange lesere. Det gjør meg veldig ydmyk, ikke minst fordi boken ble til i en periode av livet der jeg selv var nødt til å stoppe opp å gjøre noen nye valg.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kunne klare å nå alle de som har bedt så pent om at den skal trykkes opp igjen, derfor hadde jeg satt utrolig pris på om du kunne dele share denne bloggposten med dine Facebook-venner eller de du tror kunne ha interesse av å lese den. Les gjerne artikkelen om meg og den tredje utgivelsen av boken her.

Blå hester i Guds hage er en gavebok til deg selv eller noen du er glad i. Den er ment å være en følgesvenn gjennom glede og sorg, forandring og forankring, avvikling og utvikling. Det er en bok som ønsker at du er til stede der du er i det du er, og det er du som leser som gir sidene liv med dine tanker og refleksjoner. Boken inviterer til sansing, nytelse og verdsettelse av det livet du har rundt deg. Og ikke minst ønsker den at du er deg selv, en blå og annerledes hest i Guds hage. To til tre tusen år gamle tekster fungerer som appetittvekkere til hver side for i min gamle Bibel fant jeg stor poesi, uendelig visdom og en kjærlig Gud.

Boken kan kjøpes fra alle bokhandlere i Norge eller bestilles fraktfritt direkte fra denne bloggen. Trykk bare på bildet av boken til høyre på siden og fyll ut skjemaet. Hvis du ønsker en personlig hilsen i boken, så skriv det på.

Tusen takk, og ha en fin uke alle sammen !!!

2 Responses to BLÅ HESTER I GUDS HAGE – OM Å VÆRE TIL STEDE I EGET LIV

 1. Svein Olav Kjeve says:

  Hei.
  Fint om dere kan sende meg boken.
  Sendes til
  Svein Olav Kjeve
  Kåtorpveien 54
  1890 RAKKESTAD

  På forhånd takk.

  • kristin says:

   Hei Svein Olav, det var mange år siden sist. Så hyggelig at du vil kjøpe Blå hester i Guds hage 🙂 På grunn av teknisk feil på bloggen min, har jeg ikke sett denne bestillingen før nå.

   Jeg skal sende den på mandag.

   mvh
   Kristin Bae Mysen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *